Circus Neus & Ko - 1983-08-27

ALGEMENE INFORMATIE
Meespeel-theater voor kinderen bij de slotmanifestatie van Toneelwerkgroep Proloog.

Opzet:
Een aktiviteit, die de kinderen duidelijk maakt, waar het die dag om draait, waar ze zelf aktief in mee kunnen doen en die een echt feest kan worden, zodat het afscheid van Proloog voor hen even duidelijk is als voor de volwassenen: niemand neemt ons het theater af als een uitdrukkingsmiddel voor wat ons bezig houdt en een mogelijkheid om dat met elkaar te delen...

De kinderen werken in verschillende workshops naar een voorstelling van 'Cirkus Neus & Ko'. De akts van de kinderen worden afgewisseld door akts van de workshopleiders. Een en ander wordt muzikaal omlijst door het circusorkest. Aan het eind van de voorstelling komt de directeur binnen, die als nog de voorstelling komt verbieden en die door de klowns te grazen genomen wordt.

Afgesloten wordt met een feest waar gedanst wordt.
BEZETTING
Première : 27 augustus 1983 - Proloog-gebouw, Trudoplein, Eindhoven
Auteurs : Rein Douze, Jan Smeets
Regie : Jan Smeets
Kostuums : Collectief
Decorontwerp : Jan Smeets
Uitvoerenden : Margreet Bernsen, Rein Douze, Stefan Jung, Peter Muskens, Jan Smeets, Klara Smeets
Muziek : Diversen
Musici : Peter Muskens, Jan Smeets
Inspiciënten : Peter Muskens
Decor Programma Tekst
Alleen voor niet commerciële doeleinden mag materiaal van Proloog worden gedownload en vermenigvuldigd. Bij twijfel over het gebruik of bij commercieel gebruik dient eerst contact opgenomen te worden met: proloog@toneelwerkgroepproloog.nl   Bij gebruik van fotomateriaal voorzien van naamsvermelding dient deze te worden toegepast.