Revue van de verandering - 1973-10-02

ALGEMENE INFORMATIE
Een toneelstuk over één opvatting over de geschiedenis en hoe veranderingen slechts tot stand komen door strijd aan de basis.

Een historische revue vanaf de slavenopstand onder leiding van Spartacus tot en met de bezetting van de "LIP Uurwerk Fabriek".

Door een Proloog-collectief geschreven en vormgegeven met veel muziek, satire en sociaal realistische scènes.

In eerste instantie geschreven voor de hoogste klassen van het voortgezet onderwijs. Al snel speelde deze productie een rol in het bereiken van een arbeiderspubliek en in de discussie met hen.
BEZETTING
Première : 2 oktober 1973 - Studio, Tilburg
Auteurs : Collectief
Regie : Rik Hancké
Decor : Antony Bijnen
Uitvoerenden : Jeanette van Aalen, Marlies Hamelynck, Otto Honders, Bert Kok, Thea Roding, Dries Smits, Frans de Vette
Musici : Bonki Bogaerts
Inspiciënten : Chris van Beek, Huub Huben, Bart Kalkhoven
Collectief : Jeanette van Aalen, Chris van Beek, Antony Bijnen, Bonki Bogaerts, Willem Cornelissen, Jaap van Donselaar, Marlies Hamelynck, Rik Hancké, Otto Honders,
: Huub Huben, Bart Kalkhoven, Bert Kok, Thea Roding, Ineke Roldaan, Mieke de Rooy, Henk Smeets, Jan Smeets, Dries Smits, Pol Verbraeken,
: Frans de Vette, Elise de Vries, Loek Zonneveld
Affiche Foto's Muziek / CD Programma
Alleen voor niet commerciële doeleinden mag materiaal van Proloog worden gedownload en vermenigvuldigd. Bij twijfel over het gebruik of bij commercieel gebruik dient eerst contact opgenomen te worden met: proloog@toneelwerkgroepproloog.nl   Bij gebruik van fotomateriaal voorzien van naamsvermelding dient deze te worden toegepast.